Update April 2017


Hallo Allemaal!

Het is een lange tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen. Dit komt niet omdat ik niks te vertellen had, integendeel zelfs! Afgelopen maanden zijn drukke en intensieve maanden geweest waar ik God op een nieuwe manier heb mogen leren kennen en waar de voorbereidingen zijn getroffen voor nieuwe en toffe projecten! Hieronder zal ik jullie vertellen wat ik allemaal heb mee gemaakt en waar ik op dit moment mee bezig ben!

 

Impact Zoetermeer

Ook dit jaar ben ik weer van de partij bij Impact in Zoetermeer! Ik ben dit jaar weer betrokken bij de diensten. Ik mag weer de rol vervullen van producer. Dit jaar word nog vetter dan vorig jaar! De sprekers van dit jaar zijn Mark Stoorvogel, Bjorn Visser en Coen Nuijten! Daarnaast zal David Reitsma ook aanwezig zijn en een vette spoken word geven! Ik heb er onwijs veel zin in! Ik zal dit jaar de week voor Impact ook weer in Zoetermeer zijn om te helpen met het opbouwen van dit toffe evenement!

Compassion

In februari 2016 ben ik een dag op stap geweest met Richmond Wandera,Harriet Hofsink (beide van Compassion) en met Richard vd Kolk (Hillsong Amsterdam)! Het was een dag waar we elkaar gingen ontmoeten, samen gingen genieten van goeie gesprekken en van de stad Amsterdam! Richmond is een geweldige inspirerende pastor uit Oeganda. Zelf is hij als kind opgegroeid in het programma van Compassion. Nu is het een man die het evangelie van God verteld in Oeganda en andere pastors opleid het zelfde te gaan doen! Ik heb onwijs genoten van deze dag!

WhatsApp Image 2017-03-29 at 17.57.31Wake

Een droom van mij word werkelijkheid! Na jaren zelf naar tienerevenementen te zijn geweest heb ik het voorrecht om mede oprichter te zijn van tiener en jongeren event Wake! Wat begon bij een droom van 3 mensen is uitgegroeid naar een droom van een heel team! We dromen er van om het evangelie van God zichtbaar te laten worden in Oost Drenthe! Dit doen we in samenwerking met InSight nieuw buinen. Het zal een dag zijn vol van Gods kracht en liefde. We hebben het voorrecht om deze dag samen te kunnen vieren met o.a. De Rechtstaat, Roberto Rosso, Coen Nuijten, Charles Cambell, Luke Brendling (voorheen van Hillsong Londen), AIA,Compassion,Stronglife en Operatie Mobilisatie! De dag zal plaatsvinden op 25 Juni in het Hampshire Hotel in Emmen! 

Spreken

In de maand Maart heb ik onwijs veel mogen spreken. Ik heb genoten van de ochtenden en avonden waar ik mocht spreken. Zo was ik te gast in de baptistengemeente in Assen, Crosspoint in Ommen, Youth Alive in Emmen en twee keer in mijn eigen gemeente in Emmen. Komende zondag, 16 April, spreek ik samen met Natasja Arens in de Jongeren doopdienst van de VBEmmen. Daarnaast zal ik 30 April en 21 mei weer in de Baptistengemeente in Assen spreken, en zal ik 7 mei in de hervormde kerk in Zuidwolde spreken.

InSalvation

Met veel trots mag ik een nieuwe uitdaging bekend maken! Met ingang van het nieuwe seizoen ga ik op vrijwillige basis aan de slag voor de band InSalvation. Ik ga helpen om het ministry team op te zetten in Nederland. Ik ga verantwoordelijk zijn voor de noordelijke provincies. Wat houd dit nou precies in? Ik ga helpen om een ministry team in noord nederland samen te stellen die wil helpen bij de concerten van InSalvation die in noord nederland gaan plaats vinden. Dit team zal ik op de dag van het concert aansturen en onderwijzen!

Het is een nieuwe uitdaging waar ik onwijs dankbaar voor ben en waar ik heel erg veel zin in heb!

Ik geniet van alle momenten die ik met God mag beleven. Ik ben hem dankbaar voor alle mensen die hij om mij heen plaatst die mij hierin steunen en stimuleren! Bedankt voor het lezen van de blog en hopelijk zie of spreek ik je snel weer!

Bless,

Sven!

Over de Auteur
Sven Dekker is 23 jaar en heeft een enorme passie voor het evangelie van Jezus Christus. Hij wil dat zichtbaar laten worden door zijn inzet bij verschillende organisaties en in zijn thuisgemeente de Vrije baptisten gemeente Emmen.
  1. Henk Prins Reply

    Wat ontzettend gaaf om te lezen hoe jij in Gods Koninkrijk dienstbaar mag zijn!!! Ik van dankbaar dat ik van en aantal zaken van dichtbij getuige mag zijn en dat ik jou mijn vriend mag noemen. Je hebt een echte inspirator!!! ✊

  2. Henk Prins Reply

    …van=ben… 😓

Reageer

*

captcha *