Het is voor mij echt een voorrecht om samen met de christelijke band InSalvation op tour te gaan. Tijdens de tour avonden in noord nederland zal ik leiding geven aan het ministry team. Hieronder vind je verdere informatie over InSalvation en de tour!

Na het uitbrengen van haar nieuwe album NEON gaat InSalvation in het najaar van 2017 op tour. De NEON tour gaat het hele land door, dus vast ook ergens bij jou in de buurt. De drie pijlers van InSalvation, Worship, Justice en equipping, staat centraal tijdens de touravonden. Het is het verlangen van InSalvation om samen met jullie God te ontmoeten doormiddel van muziek, interactie en een stuk toerusting. Dus reserveer snel jouw gratis ticket.

InSalvation bestaat al ruim 11 jaar en heeft op 1 juni haar 3e album, NEON uitgebracht. NEON is een baanbrekend album voor InSalvation. Voor het eerst heeft de band samengewerkt met de Britse producer Trevor Michael, bekend om zijn werk met onder andere Martin Smith. Johnny Bird, gitarist en arrangeur in Smith’s band, werkte ook mee aan de songs op NEON. De muziek verwijst naar thema’s als aanbidding en gerechtigheid, met als rode draad dat wat volgens de band de cd titel inspireerde:  “Als je NEON staafjes breekt, geven ze licht. Dat beeld inspireerde ons. God gaf Zijn eigen Zoon Jezus om Zijn leven voor ons te geven. Het lichaam van Jezus werd letterlijk gebroken om het licht van de wereld te worden en om de mensheid te redden door Zijn liefde en genade. Door dat licht zijn wij een nieuwe schepping en zegt Jezus zelfs in Mattheus 5:14: ‘Jullie zijn het licht van de wereld’. Wij zijn degenen die geroepen zijn om het licht te laten schijnen in deze duistere wereld. Wanneer we erkennen dat we Jezus’ liefde en genade nodig hebben, dan schijnt Zijn Licht in ons. Vanuit een ontmoeting met Hem mogen wij dat licht doorgeven aan de wereld om ons heen.

Tijdens de tour ontdekken we met elkaar hoe we Jezus’ liefde allereerst in ons eigen leven toe kunnen laten om vervolgens Zijn liefde en licht weer door te geven aan de wereld om ons heen. Samen zullen we zingen, bidden en ontdekken hoe Jezus onvoorwaardelijke liefde ons leven en de wereld om ons heen totaal kan veranderen. Dus kom met je vriendengroep, jeugdgroep van de kerk, familie of buren.

Sifra: “We kijken er ontzettend naar uit om jou te ontmoeten tijdens de NEON tour. Het belooft een avond te worden die je niet snel zult vergeten. Er zullen ook nog wat leuke verassingen voorbij komen die je zeker niet wilt missen. See you at the NEON tour?’

De avonden zijn gratis toegankelijk. Wel wordt bezoekers gevraagd om, in verband met verwachte drukte, vooraf te reserveren op www.events4christ.nl.     

Datum:
zaterdag 03 februari            Leeuwarden
zaterdag 10 februari            Dordrecht
zaterdag 17 februari             Arnhem
donderdag 22 februari        Ede