Feest, Strijd en meer!

De afgelopen twee weken was het weer tijd voor Royal Adventure. Zoals velen van jullie wel weten ben ik betrokken bij deze geweldige zomerweken. Royal Adventure is het tienerprogramma op vakantiepark de betteld in Zelhem. Het afgelopen half jaar hebben we met een tof team het programma voorbereid en nu was het eindelijk zover.
Net zoals de afgelopen twee jaar mocht ik de weken draaien samen met Gert-Jan! Dit keer was de eerste week toch anders omdat hij hoofdcoach was. Omdat het voor hem de eerste keer was hebben we samen de rol van hoofdcoach opgepakt en mochten we genieten van Caleb die voor het eerst assistent was. We mochten de eerste week 110 tieners verwelkomen en 28 leiders! Een geweldige groep vol enthousiasme en geloof. In deze week werd het programma deels gevuld door Compassion. Dit betekende dat de band Insalvation samen met Sarah ben Hamida de aanbidding leidde en dat Jafeth Bekx sprak tijdens de bijbel studies.
We hebben onwijs veel bijzondere momenten meegemaakt. Tieners die bevrijding en genezing ontvingen, Leiders die zich ontwikkelde en ik zelf heb ook veel geleerd! God heeft grote dingen gedaan en het was een onwijs vette week!

De tweede week kwam Gerlof er bij, werden Gert-jan en ik assistent en ging Caleb gewoon weer een groepje leiden. Doordat we fluitend door de eerste week gingen, verwachtte we ook veel van de nieuwe week. Deze week liep toch iets anders. Deze week was er onwijs veel strijd. Veel onrust onder de tieners, ziekte onder de leiders en niet veel openheid. We moesten dus aan de bak. Dit leidde er wel toe dat er in de loop van de week veel doorbraken kwamen. We hebben gezien dat God bijzondere dingen deed onder de 145(!!) tieners en 38(!!) leiders!
Het is bijzonder dat we in twee weken al ruim 250 tieners de liefde van God hebben mogen laten zien en meer dan 50 leiders hebben mogen coachen! En we zijn nog maar op de helft. Er volgen nu nog 3 weken bij RA. We geloven dat er nog veel grote dingen daar gaan gebeuren.

Bij mij begint het “gewone” leven weer. Werken in de winkel, bezorgen bij DHL en ook de eerste spreekbeurt staat weer voor de deur. 21 augustus zal ik spreken in mijn thuisgemeente, de VBE. Komend jaar staan er veel dingen op het programma. Nieuwe dingen en grootse dingen. Hou de site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Iedereen bedankt voor de gebeden en ik wens jullie Gods zegen toe!

Sven

 

Over de Auteur
Sven Dekker is 23 jaar en heeft een enorme passie voor het evangelie van Jezus Christus. Hij wil dat zichtbaar laten worden door zijn inzet bij verschillende organisaties en in zijn thuisgemeente de Vrije baptisten gemeente Emmen.

Reageer

*

captcha *